Welke diensten leveren wij?

Tijdelijke installatie

Wat is tijdelijke installatie?

Tijdelijke installatie van Precies Techniek

Onder tijdelijke installatie van Precies Techniek vallen de volgende onderdelen: Standbouw en bouwinstallatie. Het gaat hierbij om projecten die Precies Techniek in een korte periode efficiënt in elkaar kan zetten. Door de vele jaren ervaring en het efficiënt neerzetten van de juiste mensen op de juiste plek kunnen wij kwaliteit garanderen.

Wat wij allemaal verzorgen

Precies Techniek denkt mee

Standbouw

Precies Techniek levert met regelmaat personeel aan om te werken op beurzen en evenementen. Vaak gaat het om werkzaamheden voor standbouw. Wij voorzien de stands van onder andere watervoorziening en elektrische installaties. Het is ook mogelijk om de planning geheel aan ons over te dragen. Daarnaast beschikken wij over vele materialen die bij ons ook gehuurd kunnen worden.

Bouwinstallatie

Voor aannemers en bouwbedrijven verzorgt Precies Techniek de bouwplaats voorbereidingen. De gehele elektrische installatie wordt compleet verzorgt op een efficiënte manier, zodat er optimaal gewerkt kan worden op locatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!