Duurzaam ondernemen?

Milieu

Wat doen wij voor het milieu?

Duurzaam ondernemen met Precies Techniek

Duurzaam ondernemen is niets nieuws, maar voor ons wel belangrijk. Niet alleen in ons dagelijks beleid, ondernemen wij zo duurzaam mogelijk. Daarnaast zijn wij partner van Wecycle en kunt u bij ons uw spullen inleveren.

Wat wij allemaal verzorgen

Wecycle verzamelpunt

WAAROM WECYCLE

Precies Techniek is een installatiebedrijf dat ook aan het milieu denkt. Om deze reden zijn wij dan ook een verzamelpunt voor Wecycle. Wecycle garandeert een verantwoorde inzameling en optimale recycling. Hierdoor worden apparaten en lampen voor 75% tot meer dan 90% gerecycled, worden grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in onze leefomgeving terecht.

WAT HOUDt HET IN

Omdat Precies Techniek een verzamelpunt is van Wecycle kunt u bij ons tl-buizen, spaarlampen, armaturen en dergelijke inleveren. Wecycle haalt de spullen bij ons op en zorgt ervoor dat dit wordt gerecycled.

Daarnaast bieden wij Jekko aan voor bij u thuis. Zo kunt u samen met ons milieu bewust inzamelen. Jekko is een verzamelbox van Wecycle, die gemakkelijk te plaatsen is in huis of om op te hangen. Wilt u meer weten over Wecycle?.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!