Welke diensten leveren wij?

Keuring

Wat is een keuring?

Een keuring van Precies Techniek

NEN 3140 is een inspectie aan bestaande elektrische installatie. Uitval van productie, brandletsel of zelfs erger als gevolg van elektriciteit gebeurt nog dagelijks. Regelmatige controle is dan ook zeker niet overbodig.

Precies Techniek kan deze inspectie voor u uitvoeren om calamiteiten te voorkomen en daarmee gevolgen voor u als ondernemer te voorkomen. In het geval dat calamiteiten zich toch mochten voordoen is het wel gewenst deze keuring te hebben gehad. Dit ten behoeve van de verzekering. Wij van Precies Techniek voeren deze keuring objectief uit en zonder winstoogmerk. Wij dragen graag bij aan het verzorgen veilige werkplaatsen. Voor meer informatie over NEN 3140 klik hier.

Wat wij allemaal verzorgen

Precies Techniek denkt mee

VOOR ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN 

Precies Techniek kan deze keuring voor uw bedrijf uitvoeren. Wij zijn ook in staat om ervoor te zorgen dat wij als objectieve partij de reparatie kunnen voltooien en daarmee ervoor te zorgen dat uw bedrijf volledig goedgekeurd is.

VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN

Bent u zelf installateur en heeft u een objectieve keuring nodig, of kunt u deze keuring niet zelf uitvoeren, dan kan Precies Techniek u helpen. Wij helpen u graag met deze keuring en zullen daarom altijd als objectieve partij hierin participeren, zodat u zelf kan kiezen welke vervolgstappen u onderneemt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!