Wat kunnen wij voor u betekenen?

Diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even een kijkje op deze pagina. Op deze pagina leggen we kort maar krachtig uit wat wij allemaal kunnen betekenen voor u of uw bedrijf. Bent u niet helemaal zeker wat het beste bij u past of wat u nodig heeft? U kunt altijd even een bericht achterlaten op de contactpagina of even bellen. Wij zijn op werkuren bereikbaar. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Wat wij allemaal verzorgen

De diensten van Precies Techniek

Installatie

Precies Techniek houd zich al vele jaren bezig met werkzaamheden in de installatie branche. Doormiddel van een goede afstemming tussen ons en u als opdrachtgever zijn wij in staat succesvol en efficiënt werk te leveren. Wij kunnen eventueel het gehele project voor u uit handen nemen en de planning en organisatie van de installatie voor u verzorgen.

Permanente ondersteuning

Permanente ondersteuning bij ons is een kruising tussen uitzendwerk en detachering, hierdoor kunnen wij veel mensen inzetten voor langdurige projecten. Bij permanente ondersteuning zorgt Precies Techniek ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats worden ingezet, zo kunnen wij u tevreden houden en wij efficiënt blijven werken.

Tijdelijke installatie

Onder tijdelijke installatie van Precies Techniek vallen de volgende onderdelen: Standbouw en bouwinstallatie. Het gaat hierbij om projecten die Precies Techniek in een korte periode efficiënt in elkaar kan zetten. Door de vele jaren ervaring en het efficiënt neerzetten van de juiste mensen op de juiste plek kunnen wij kwaliteit garanderen.

Keuring

NEN 3140 is een inspectie aan bestaande elektrische installatie. Uitval van productie, brandletsel of zelfs erger als gevolg van elektriciteit gebeurt nog dagelijks. Regelmatige controle is dan ook zeker niet overbodig. Precies Techniek kan deze inspectie voor u uitvoeren om calamiteiten te voorkomen en daarmee gevolgen voor u als ondernemer te voorkomen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!