Welke diensten leveren wij?

Installatie

Wat is installatie?

Installatie van Precies Techniek

Precies Techniek houd zich al vele jaren bezig met werkzaamheden in de installatie branche. Doormiddel van een goede afstemming tussen ons en u als opdrachtgever zijn wij in staat succesvol en efficiënt werk te leveren. Wij kunnen eventueel het gehele project voor u uit handen nemen en de planning en organisatie van de installatie voor u verzorgen.

Doordat wij over vele verschillende specialisten beschikken kunnen wij dan ook de juiste mensen op de juist klus zetten en u voorzien in al uw wensen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor langdurige ondersteuning. Onze installatie werkzaamheden zijn gespecialiseerd op de volgende onderdelen:

Wat wij allemaal verzorgen

De voordelen van onze installaties

Utiliteit

Precies Techniek werkt graag samen met uw bedrijf aan utiliteitsbouw. Wij denken graag met u mee en kunnen eventueel ook zorgen voor het onderhoud en beheer. Met veel specialisten in huis zijn wij in staat om u te voorzien van allerlei elektrotechnische wensen.

Woningbouw

Voor particulieren, woningbouwbedrijven en aannemers kunnen wij huizen voorzien van elektrotechnische installaties. Meedenken en kwaliteit leveren is wat wij doen. Wij garanderen een keurig afgewerkt resultaat.

Data & telecommunicatie

Specifieke elektrotechnische diensten leveren wij ook. Het verzorgen van telefoonverbindingen, internetverbindingen en het aanleggen van netwerken. Wij verzorgen de installatie en werken deze compleet af. Na aflevering van de installatie maken wij deze gelijk operationeel voor u, klaar voor gebruik.

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek van Precies Techniek levert en installeert goede beveiligingssystemen. Deze systemen hebben een preventieve werking, die 24 uur per dag registreren en detecteren.

Koeltechniek

Voor Airconditioning installaties voor o.a. woningen, kantoor- en bedrijfspanden. Voor iedere oplossing staan wij voor u klaar. Wij denken graag mee om de installaties zo efficiënt en duurzaam mogelijk te installeren en af te leveren.

Storing & Onderhoud

Voor elektrotechnische installaties is het natuurlijk ook mogelijk dat Precies Techniek deze voor u onderhoudt. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zodat wij direct kunnen reageren bij storing. Service is voor ons erg belangrijk en wij springen hier dan ook graag op in.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!