Welke diensten leveren wij?

Permanente ondersteuning

Wat is permanente ondersteuning?

Permanente ondersteuning van Precies Techniek

Permanente ondersteuning bij ons is een kruising tussen uitzendwerk en detachering, hierdoor kunnen wij veel mensen inzetten voor langdurige projecten. Bij permanente ondersteuning zorgt Precies Techniek ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats worden ingezet, zo kunnen wij u tevreden houden en wij efficiënt blijven werken.

  • Projectbegeleiding
  • Planning
  • Ontzorgen
  • Payrolling

Wat wij allemaal verzorgen

Permanente Ondersteuning de voordelen

Ontzorgen

Bij permanente ondersteuning is Precies Techniek de juiste partner. Wij zijn niet alleen in staat om de juiste mensen of de gewenste mensen bij uw projecten neer te zetten, maar ook in staat om u te ontzien in bepaalde werkzaamheden. Zo kunnen wij voor u het project gedeeltelijk of geheel uit handen nemen. Precies Techniek regelt voor u dan alle processen en zorgt ervoor dat het project succesvol slaagt zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Payrolling

Indien uw bedrijf onderhevig is aan onzekere tijden of eenmalige grote projecten, waardoor u de kans loopt onderbezet te raken, is het mogelijk om in samenwerking met Precies Techniek te kiezen voor payrolling. Wij kunnen dan uw personeel bij ons in dienst nemen om zo de risico’s voor u te verminderen. Het is daardoor mogelijk dat deze personen direct inzetbaar zijn voor uw projecten.

De juiste mensen

Precies Techniek heeft vaste mensen in dienst met vele verschillende expertises. Wij zijn in staat om altijd de juiste mensen op de juiste plekken te kunnen inzetten. Op deze manier kunnen wij snel en efficiënt werken. Als het gaat om permanente ondersteuning of terugkerende projecten dan zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft om ook weer met dezelfde mensen te werken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of heeft u een vraag? U kunt altijd even ons contactformulier invullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van antwoord!